Ankie D’Hollander op 12e plaats voor provincielijst N-VA

Op 1 augustus 2018, over deze onderwerpen: Verkiezingen 2018

Ankie D’Hollander (33) uit Gavere, gemeenteraadslid en nationaal partijraadslid bij de N-VA, zal op 14 oktober op de 12e plaats - als jongste vrouwelijke kandidate - op de provincieraadslijst terug te vinden zijn. 

Ankie werkt als parlementair medewerker in het Vlaams parlement. Verder is zij secretaris van het arrondissementeel bestuur Gent-Eeklo en nationaal partijraadslid voor de N-VA. “Ik ben gedreven en gebeten door de politiek", stelt Ankie.  "Ik wil graag mee wegen op de verdere afslanking van de provincie. Onder impuls van de N-VA werden de provincies de voorbije jaren reeds grondig afgeslankt. Zolang de provincie als politiek niveau nog bestaat, wil de N-VA ook daar op het beleid wegen en gaan voor goed bestuur. Net daarom wil de N-VA de verdere afbouw van de provincie dan ook van binnenuit voorbereiden en doorvoeren."

Als gemeenteraadslid zal Ankie voor de N-VA, samen met kartelpartner ‘Gavere durft’, plaats 4 innemen op de gemeenteraadslijst. “Met deze sterke ploeg, willen wij in Gavere in 2019 mee besturen!”, besluit Ankie D’Hollander.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is